Tyky- ja tyhypäivät

Työhyvinvointia ja virkistäytymistä Pähkinäisen saarella

"On tutkittu, miten luonnon näkeminen tai luonnossa oleminen vaikuttavat ihmisen kehoon ja mieleen. Henkilöillä tunnetila muuttui luonnossa myönteisemmäksi ja muutamassa minuutissa myös verenpaine laski, pulssi hidastui ja hikoilu, jännitys ja kiihtyneisyys vähenivät."

Yrityksen kannattaa siis satsata henkilökuntaansa ja viettää tyky- ja virkistyspäivää säännöllisin väliajoin.

Virkistyspäivä Pähkinäisen saarella Turun saaristossa

Täysipainoinen virkistyspäivä räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Tavoitteena on lähentää osallistujia toisiinsa ja kokea positiivisia elämyksiä. Virkistystoiminta tukee osaltaan työssä jaksamista ja työkyvyn säilyttämistä.

Tarjolla on rauhallisia luontoelämyksiä. Pähkinäisissä voit bongata harvinaisia perhosia, lintuja ja kasveja. Aktiviteettejä kaipaaville löytyy pelikenttää ja urheiluvälineitä! Myös rento yhdessä tekeminen, kuten grillaaminen, kirkasvetisessä meressä uiminen tai vaikkapa laiturilla köllöttely nauttien virkistysjuomia ovat omiaan lujittamaan yhteishenkeä sekä tutustumaan työyhteisön väkeä paremmin toisiinsa.

Ohjelmaan voidaan liittää luentoja ja lopuksi voi rentoutua Wanhanajan rantasaunassa vihtoen itsensä raukean punaiseksi tai nauttia hunajasaunasta!

Herkullinen ruoka palkitsee ja saa henkilöstön tuntemaan itsensä arvokkaaksi! Pitopalvelumme maittavat saaristolaisruuat kruunaavat tapahtuman.

Pähkinäisissä voidaan järjestää virkistyspäiviä keväästä myöhäiseen syksyyn! Monipuolisesta valikoimastamme löydät einekset juuri sellaiseen tyhy- tai tykypäivään, kuin haluat järjestää. Yhteistyökumppanimme kanssa voimme sopia teille soveltuvan kuljetuksen joko tunnelmallisella vesibussilla tai nopeammalla moottoriveneellä.

Tilattu lähtö voidaan sopia joko Aurajoesta tai Rymättylän Röölästä! Parhaiten ja edullisemmin pääsette aitoon merimatkaan ilmaisella yhteysalus Islalla Rymättylän Haapalasta tai saapumalla omalla veneellä!

  • Majoitus 2- 6 hengen huoneissa löytyy 12 hengen porukalle.

  • Majoitusta myös isoissa teltoissa, joihin saat myös patjat ja vuodevaatteet!

Ota yhteyttä, niin valitsemme kestoltaan ja sisällöltään teille sopivamman ohjelman!

Pähkinäinen, puhelin: 02 262 5167
Birgit Parkkinen, saarenhoitaja, puhelin: 0500 789 010

Ota yhteyttä!