Yhteydet

Tervetuloa Pähkinäisen saarelle yhteysaluksella tai omalla veneellä!

Uusi yhteysalus Isla

Maksuttomalla yhteysaluksella saariston ihaileminen on helpommin kaikkien ulottuvilla. Yhteysalus liikennöi joka päivä, ja valittavana on eripituisia reittejä. Rymättylän Haapalan satamasta pääset Pähkinäisen saarelle parhaiten autolla tai polkupyörällä. Yhteysaluksella tultaessa pitää muistaa, että alus ei vakituisesti liikennöi Pähkinäisiin, joten kyyti kannattaa varata esimerkiksi soittamalla alukselle sen liikennöintiaikana. Aikataulut ja puhelinnumero löytyvät klikkaamalla viereistä aikataulupainiketta. Yhteysaluksilla ei ole ravitsemuspalveluita, mutta matkan varrella löytyy ravintoloita, joissa voit nauttia saariston antimista. Alueelta löytyy myös kauppoja piknik-korien täydennykseen.

Omalla veneellä vierasvenesatamaan

Omalla veneellä Pähkinäisiin poiketaan Pakinaisten itäpuolelta kulkevalta 5,5 m väylältä. O-kummelin ja itäviitan jälkeen käännytään länteen Harkinsalmeen ja sieltä ajetaan edelleen Kotakarin ja Koissaaren välisestä salmesta suoraan etelään, Pähkinäisten laiturille.

Vieraslaitureita on kaksi. Itäisempi on rakennettu korkean kalliorannan kupeeseen ja se on tarkoitettu ankkurikiinnitykseen. Poijupaikat löytyvät läntisemmästä laiturista. Veden syvyys vaihtelee 2-5 metriin ja tilaa on 30-40 veneelle.

Satamaanajo-ohjeet tästä »

Isojen ryhmien kuljetukseen vesibussit tilauksesta

www.vesibussi.com
www.nauvoncharterveneet.com

www.nauvonvenetaksi.fi

www.rosita.fi

www.merireitit.fi
 
Rymättylän reittialue

Pähkinäinen, puhelin: 02 262 5167
Birgit Parkkinen, saarenhoitaja, puhelin: 0500 789 010

Ota yhteyttä!